Youngsters erbjuder

Här är några exempel på hur vi arbetar:

”Youngsters Large”

Här ingår ledarsamling samt en stor konsert med hela bandet. Det är en stor satsning & vi ser gärna att ni sammarbetar med era församlingar.
I ”Youngsters large” så kommer vi med fullt team, bussen & lastbilen den dag då barnmötet är. Ca 10 dagar innan konserten kommer vi för att ha en ledarträff/utbildning med de som har ”barnen på sitt hjärta”. Finns det möjlighet vill vi gärna besöka de lokala skolorna för att bjuda in till konserten. Barnmötet vi har är en barnrock- konsert med mycket sång, musik, dans m.m. Vårt mål är att nå barnen med Evangeliet om Jesus, så självklart har vi även undervisning för barnen på ett för dem relevant sätt.

 

“Youngsters  Midi”

Vi kan komma till er församling med en lite mindre ”ryggsäck”. Vi kommer då med ett team på ca 4-8 personer från teamet. Vi har med en liten ljud & ljus-anläggning som passar för det mindre sammanhanget. Det blir dels dans, sång, och musik med ett mindre band, men också vissa låtar med playback & naturligtvist också undervisning för barnen.

 

 

“Youngsters Mini”
Vi kan komma & medverka i era barn- grupper eller i en familjegudstjänst. Självklart kan någon av Youngsters inspiratörer komma & ha ett möte helt ensam. Då under lite enklare former.

 

 

Ledarsamling
Vi kommer gärna till er församling för att
träffa, undervisa, inspirera & uppmuntra barnledarna. Vi berättar om allt vi ser Gud gör bland bland barnen vi möter.
Vi kommer med tips & ideer & delar med oss av erfarenheter

Kontakt: info@youngsters.se