Youngsters erbjuder

Vi i Youngsters kommer gärna och spelar hos er.


Hur upplägget blir får vi såklart prata ihop oss om. Vi är måna om att vara med i er planering så att det blir så bra som möjligt. Vi vill ju inte bara komma och göra en spelning hos er, vi vill gärna vara med och plantera något med och hos er. Något som kan få växa vidare. Dessutom känner ni ert sammanhang bäst

Om ni t ex skulle vilja göra en stor utåtriktad satsning med en konsert har vi skapat en folder ni kan läsa genom att klicka här som handlar om vad som ingår och vem som gör vad.

I samband med en sådan satsning kan det vara aktuellt att bjuda in genom ett besök i skolor på orten. Klicka här för mer info.

Vi kan komma till er för att ha en inspirationsträff för de som arbetar bland barnen i er församling. Kanske också tillsammans med de i församlingen som ”har barnen på sitt hjärta”

Vi kan komma och besöka era barngrupper eller ha en familjegudstjänst hos er.

Vi kan komma och göra ett barnmöte då vi har med oss vårt team med musiker, dansare mm.

Vi kan komma till er och göra en utåtriktad satsning tillsammans med er. Då kan man hyra en idrottshall och satsa stort. Då kan vi också komma till er ca 10 dagar innan för att tillsammans besöka skolorna i närheten och bjuda in till eventet. På så sätt når man långt utanför kyrkans väggar!

Vi har egen ljud och ljustutrustning och hela teamet åker i vår turnébuss där vi också bor under våra turnéer.

Vi kan också ta med oss hoppborg, minigolf, popcornmaskin mm.

Bara fantasin sätter gränser…

Er vision för ett besök av Youngsters är viktig. Därför vill vi vara öppna för era förslag innan vi kommer med ett ”koncept”.

Så…  vill ni att vi kommer till er så hör av er så vi kan prata om hur det hela ska gå till väga. Kom ihåg att Bibeln talar om att ”frimodighet har med sig stor lön”

Kontakt:

Lennart Henricsson

Tel: 0707 389900

Mail: lennart@youngsters.se

Kolla gärna genom foldern “Vi vill nå Sveriges barn” genom att klicka här.

Swish: 123-351-5962