Om oss

Youngsters är en del av Oasrörelsen i Sverige, med rötter i svenska kyrkan. Youngsters (Barn-Oas) har funnits sedan 1999 och började i ett ganska litet format med barnmöten på Oasrörelsens sommarmöten. Youngsters har sedan vuxit och består idag av ett team på ca 15 personer. Vi har som vision och mål att nå ut till barn i Sverige med evangeliet om Jesus!

 I takt med att vi vuxit har vi också haft förmånen att få bredda vår verksamhet. Vi är ute med vår buss på turné och har rockkonserter där vi sjunger och berättar om Jesus för barn på ett för dem relevant sätt, ofta i församlingar men också i andra utåtriktade sammanhang. 

Vi vill också vara med barnen i deras vardag! Idag finns ju väldigt stora möjligheter att göra detta eftersom barn och unga ofta tittar på Youtube. Här finns också vi på ”Youngsters kanal”. Här kommer ofta upp många roliga klipp som ni kan se exempel på i denna film:

Mycket handlar naturligtvis om musik med Youngsters och våra skivor finns även på Spotify men vi har många andra projekt också. Vi arbetar t ex med filminspelningar av olika slag t ex barnprogram, kortfilmer, bloggar osv. Vi har även ledarutbildningar för både unga och vuxna. Vi vill vara där barnen finns och idag handlar det mycket om sociala medier. På ”Snapchat” hittar man oss som ”Youngsters oas” och där når vi barnen direkt där de är.

Självklart finns vi också på Instagram
 Vi nätverkar med flera andra kristna organisationer, som t ex Jesus till barnen, och andra som vänder sig till barn i Sverige. Detta ser vi självklart som väldigt viktigt.

Youngsters team träffas regelbundet, ber och planerar inför resor, turnéer, barmöten och olika projekt.
Vår önskan och bön är att barnen i Sverige ska få komma till tro på Jesus! Vi är verkligen tacksamma och väldigt glada för det vi har fått förtroendet och ansvaret att arbeta med!

Vill du vara med och stötta vårt arbete är vi tacksamma för dina böner! 

Vill du bli månadsgivare? Klicka här

Du kan också stödja oss ekonomiskt på:

Bankgiro: 5962-4585

Swish: 123-351-5962

Eftersom vårt mål är att så många barn som möjligt ska få möta Jesus vill vi här under gärna tipsa om andra sidor för barn som är bra och roliga!